Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ο Κασιδιάρης «ντρίμπλαρε» τον Άρειο Πάγο: Η μυστική συμφωνία με το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»


Από  "ΕΛΛΗΝΕΣ" έγιναν... "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"!

Νέα ντρίμπλα από τον Ηλία Κασιδιάρη, που μπορεί να "κόπηκε" από τον Αρειο Πάγο με το συνδιασμό ανεξάρτητων υποψηφίων ως "ΕΛΛΗΝΕΣ", αλλά κατάφερε να...περάσει με τους "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, χτες το βράδυ, αμέσως μετά την απόρριψη της αιτήσεως του από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, για συμμετοχή στις εκλογές με συνδιασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων "ΕΛΛΗΝΕΣ" και αφού είχαν ανακοινωθεί τα 32 κόμματα, που πήραν το ΟΚ από το Ανώτατο Δικαστήριο, ανακοίνωσε ότι, στηρίζει το κόμμα "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", η συμμετοχή στις εκλογές, του οποίου, είχε πλέον εγκριθεί.

Το ανακοίνωσε μάλιστα και μέσω Twitter, όπου ανέφερε:

"Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία".

Tι προηγήθηκε ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται ότι, είχε έρθει σε συμφωνία με το νεοσύστατο κόμμα "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", παράλληλα με την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος υποψήφιος με το "ΕΛΛΗΝΕΣ", ούτως ώστε, εάν κοβόταν από τον Αρειο Πάγο, όπως και έγινε, να υπάρχει η εναλλακτική λύση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα, για τη σύμπλευση του Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", που είχε προαποφασιστεί, γιά το ενδεχόμενο, κατά το οποίο θα κοβόταν από τον Αρειο Πάγο η συμμετοχή του ως ανεξάρτητου υποψηφίου με το συνδιασμό "ΕΛΛΗΝΕΣ".

Ενώ κατά τις ίδιες πηγές υπήρχε και PLAN B για τον Ηλία Κασιδιάρη. Δηλαδή ένα ακόμη κόμμα, ο όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, που θα στήριζε ο έγκλειστος πρώην βουλευτής της ΧΑ, στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα έπαιρναν την έγκριση του Αρείου Πάγου, ούτε και οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!