Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ελλάδα καληνύχτα


Γράφει ο γνωστός καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος


Στις 3/6/23 η χώρα σε προεκλογική περίοδο και υπηρεσιακή κυβέρνηση και πρωθυπουργό.

Στο βραδινό ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ κυριαρχεί η έξοδος του τριημέρου προκειμένου ο πιεσμένος λαός να εκτονωθεί και βέβαια κάνοντας το 3ήμερο, 5νθήμερο. Η σημαία βλέπετε!

Έπεται η ακύρωση της μετάβασης του προέδρου της Ν.Δ. μετά του υιού του στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ λόγω κορωνοϊού και με σχετικό σχόλιο «νίκης».

Μετά πάλι η έξοδος, με εικόνα τις παραλίες γεμάτες κόσμο, καθώς έχει για τους θεατές καλλίγραμμες κοπέλες με υποψία μαγιό, μάτια μου. 

Μύκονος – Σαντορίνη – Πάρος όπου η πληρότητα είναι 95% με τιμές παράλογες.

Κοινό μυστικό ότι υπάρχει μαύρο χρήμα. Έρχονται στην σκέψη μου οι δηλώσεις εισοδήματος κάτω από 5.000 € ετησίως.

Φανταστική ευκαιρία με υπηρεσιακό υπουργό Τουρισμού, Οικονομικών, να γίνει έλεγχος κρατήσεων (ονόματα και ΑΦΜ) και δηλώσεων εισοδήματος.

Αν υπάρχουν κρατήσεις στην Μύκονο ατόμων, που ζουν όλο τον χρόνο με 5.000 € εσείς τι λέτε; Δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Το 17% των Ελλήνων στηρίζει την χώρα και χαρακτηρίζονται ηλίθιοι πιστεύοντας ότι, θα υπάρχει διάρκεια και είναι οι έξυπνοι. Τολμήστε όμως να μετρήσετε το IQ σας και θα αποδείξετε ότι, ακριβώς πονηρά υποψιάζεστε.

Σωσίβιο η Ινδία επειδή υπερέχουμε στα στατιστικά και την κυκλοφορία δεν ρυθμίζουν αγελάδες. Ελπίζω αμυδρά από αναφορές επιστημόνων στην χώρα και σε άλλα προηγμένα κράτη.

Το πρόβλημα είναι η ποσόστωση. Έχω αγωνία γιατί η εικόνα της
κοινωνίας στο καθημερινό Δ.Ε. όπου οι δολοφονίες, οι βομβιστικές ενέργειες, τα εγκληματικά τροχαία, τα ναρκωτικά, οι βιασμοί και όλα τα άλλα συνθέτουν  κράτος που νοσεί. Μέτρηση I.Q. τάχιστα. Θα τρομάξουν πολλοί πάρα πολύ!!

Οι εκλεγμένοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ύστατη ελπίδα οι υπηρεσιακοί. Αν και αυτοί ΟΧΙ, Μετακόμιση!

Κύριε Πρωθυπουργέ να ελπίζω σε ΣΑΣ;