Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ποιοί είστε;

Γράφει ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος

Στις 8/6/23 στο MEGA: εκ των προτέρων τί θα πούν γνωστά σαν ενότητες. Αλλοι πρωταγωνιστές, πόλεις, τοποθεσίες κλπ, ώστε να καλύπτουν όλη την επικράτεια και πότε-πότε “κάτι” πιό παράξενοέτσι για να σπάει την μονοτονία.

Να δείτε, οσονούπω θα καθιερωθεί και στοιχηματισμός, όπως στοποδόσφαιρο. Θέλουν και Debate! Να το κάνουμε τί; Να αξιολογήσουμε ποιόν; Ποιοί; Κρίνοντες και κρινόμενοι, με τί IQ; Είμασθε σίγουροι ότι όσοι παρακολουθούν, καταλαβαίνουν; Πολύ αμφιβάλω.

Δόλωμα, ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ δημοσιογράφου. Έξυπνο!!Πώς κρίνεται η εικόνα: πλατώ, εμφάνιση πολιτικών, δημοσιογράφων, ρόλοι (φυσικά δεν αφορά όλους). Εικόνα από Debate να ξεπερνά τις Κάννες στην απονομή των Όσκαρ ρόλων.

Αποκαλύπτομαι από την σατανική σύμπτωση. Εντυπωσιάζουν ΙΔΑΝΙΚΑ ενώ οι άλλοι χρειάζονται ΔΑΝΕΙΚΑ. Κάλυψη
οι χορηγίες, οι επιδοτήσεις, στήριξη κυβερνητική λένε. Παγίδα η ιδιοκτησιακή αντίληψη που ανέπτυξαν οι κυβερνώντες ενώ ο λαός τους όρισε “διαχειριστές” με ορίζοντα 4ετίας και νόμους.

Η καθημερινότητα είναι νοσηρή κατάσταση στην χώρα σ’ όλα τα πεδία, οπότε ΔΕΝ δικαιούσθε να ζητάτε την ψήφο μας. Εμείς πλέον φοβόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μας και ας μην μας
φορούν βραχιολάκι. Κινδυνέυουμε από απελπισμένους η ενημερωμένους ληστές. Η κλεψιά πάει σύννεφο. Οι Υπηρεσιακοί Κυβερνήτες τί κάνουν; Μάλλον πίστευαν ότι η Ελλάδα είναι Κράτος και δέχθηκαν την τιμή! Τί κάνουν.

ΥΓ: Εμείς ποιοί είμαστε; Αξιοπρεπείς ΤΙΠΟΤΑ!