Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Δεν θα επιστρέψει στη φυλακή ο αστυνομικός, που "εφαγε" 5,5 χρόνια, για τη μαστρωπεία σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη


Δεν θα επιστρέψει στη φυλακή ο αστυνομικός, στον οποίο επεβλήθη ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών  αργά το βράδυ, απο  το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καθώς  κρίθηκε ένοχος για εμπορία ανθρώπου, ενδοοικογενειακή βία και οπλακατοχή, σε βάρος της 19χρονης κοπέλας από τη Ηλιούπολη.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ απορρίφθηκε το ελαφρυντικό  της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση της πράξης, που επίσης ζήτησε, ενώ θα παραμείνει ελέυθερος, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του.

Νωρίτερα, το δικαστήριο Υπενθυμίζεται είχαν αθωώσει τον κατηγορούμενο γιά  βιασμό σε βάρος της 19χρονης, καθώς επίσης γιά εμπορία ανθρώπου σε βάρος μιας άλλης 25χρονης κοπέλας.

Αθώος κρίθηκε επίσης για διακίνηση ναρκωτικών,  οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το δικαστήριο έκρινε επίσης κατά πλειοψηφία, με ψήφους 5-2, ένοχο για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου τον πρώην σύντροφο της 19χρονης, ενώ αθώος κρίθηκε και ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή.