Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σε απολογία καλείται ο πατήρ Αντώνιος. Ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα

 Ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα, γιά τις καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου, που διενεργούσε η Εισαγγελία Ανηλίκων και τις αμέσως επόμενες ημέρες καλείται σε ανωμοτί εξηγήσεις ο ιερέας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση σε απολογία του πατρός Αντωνίου θα είχε σταλεί πολύ νωρίτερα, αλλά η κατάθεση  15χρονου από Δομή του Βόλου, που ελήφθη σήμερα, πρέπει να απομαγνητοφωνηθεί, καθώς δόθηκε σε μαγνητόφωνο, γεγονός που απαιτεί ολιγοήμερη διαδικασία. 

Παράλληλα, αναμένεται να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας δικογραφίες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου βρίσκονται Δομές της Κιβωτού, όπου καταγγέλθηκαν περιστατικά βαναυσότητας κατά στελεχων της Κιβωτού, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα, γιά τις καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνιου.

 Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι, από την  μέχρι τώρα πορεία της δικαστικής έρευνας υπάρχουν οι καταθέσεις του 19χρονου και του 15χρονου, που καταγγέλουν τον πατέρα Αντώνιο γιά περιστατικά ασέλγειας, ενώ οι υπόλοιπες καταθέσεις ανηλίκων αφορούν κακοποιητικη συμπεριφορά.