Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Βουρλιώτης δέσμευσε το "χρυσό" οικόπεδο της Καιλή στην Πάρο!


Την ώρα, που κρίνεται η τύχη της Εύας Καιλή στο Βέλγιο, κίνηση - κλειδί, από τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Αντεισαγγελέα ε.τ. που ενδέχεται να οδηγήσει σε άσκηση ποινικής δίωξης και στη χώρα μας κατά της Ευρωβουλευτή.

Ο κ. Βουρλιώτης με διάταξη του δέσμευσε, πριν από λίγο το οικόπεδο 7 στρεμμάτων στην Πάρο, που αγόρασαν η Εύα Καιλή και ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζόρτζι, προκειμένου να ελεγχθεί εάν αγοράστηκε με χρήματα από παράνομες δραστηριότητες του ζεύγους.



Ηδη έχουν δεσμευτεί απο τον κ. Βουρλιώτη οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ευρωβουλευτή από τις αρχές, που ξέσπασε το σκάνδαλο Καιλή στο Βέλγιο.

Ωστόσο, η δέσμευση του ακινήτου στην Πάρο ανοίγει το δρόμο, γιά την άσκηση ποινικής δίωξης και στην Ελλάδα κατά της Εύας Καιλή, εφόσον διαπιστωθεί σύνδεση των χρημάτων του Qatargate, με την αγορά του οικοπέδου στη χώρα μας.

Ο κ. Βουρλιώτης ζήτησε τη δικογραφία από τις Βέλγικες δικαστικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστώσει, εάν η αγορά του οικοπέδου στην Πάρο έχει συμπεριληφθεί στο βέλγικο κατηγορητήριο.