Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σάρωσαν... οι σοκολατένιες τρούφες του Ανδρέα Λοβέρδου στο Ειδικό Δικαστήριο!


Α! Η γιορτή - γιορτή και το καθήκον - καθήκον...

Το έκανε πράξη χτες ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, που αν και εορτάζων, δεν έλειψε από το Ειδικό Δικαστήριο, όπου παρίσταται ως συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, που είναι συγκατηγορούμενος με τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Μάλιστα ο βουλευτής και συνήγορος, εκτός από τη δικηγορική του τσάντα, με τα έγγραφα της δικογραφίας, έφερε στη δικαστική αίθουσα και εξαιρετικές τρούφες σοκολάτας, από το ιστορικό ζαχαροπλαστείο του Ασημακόπουλου!

Οσο, για την επιλογή του στα γλυκά, αποδείχτηκε ότι, εκτός από γαστριμαργικά, έγινε και με... κομματικά κριτήρια, αφού, όπως εξήγησε, το ζαχαροπλαστείο του Ασημακόπουλου, θεωρείται το ζαχαροπλαστείο του ΠΑΣΟΚ, καθώς βρίσκεται επί της Χαριλάου Τρικούπη.

"Δεν αλλάζω αυτό το ζαχαροπλαστείο με τίποτα, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Και πρόσθεσε με νόημα: "Eίναι κι αυτό σαν το ΠΑΣΟΚ, γι΄αυτό και παραμένει καλό!".

Ο κ. Λοβέρδος πρόσφερε γλυκά στα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου και σε όλους τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα, μεταξύ των οποίων τους συνυπερασπιστές του δικηγόρους, στους αστυνομικούς και φυσικά στους δημοσιογράφους, κάποιοι εκ των οποίων κεράστηκαν διπλή και τριπλή φορά.


Μάλιστα, ασχέτως πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης, όλοι στη δικαστική αίθουσα, ψήφισαν... "ναι" στις σοκολατένιες τρούφες Λοβέρδου.