Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Στη φυλακή ένας δολοφόνος Ζαφειρόπουλου. Καταζητείται ο δεύτερος, πρώην ποδοσφαιριστής

Πρώην παίχτης σε ποδοσφαιρική ομάδα της Πελοποννήσου φέρεται ότι,  ήταν ο ένας από τους δύο Αλβανούς, που εμπλέκονται στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο επονομαζόμενος και «κοντός», ο οποίος φέρεται ως το δεύτερο άτομο, που εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου,  καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς κατάφερε να διαφύγει την επομένη μέρα στην Αλβανία.
Εναντίον του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Στο μεταξύ ο 32χρονος εκτελεστής, επίσης Αλβανός, ο επονομαζόμενος και «ψηλός»,  κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και μετά την απολογία του στον 13ο ανακριτή οδηγήθηκε στις φυλακές.
Ο κατηγορούμενος  δεν συνοδευόταν από δικηγόρο, καθώς -  σύμφωνα με πληροφορίες – κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα να αναλάβει την υπεράσπιση του.
Στην απολογία του, που διήρκεσε ελάχιστα,  επανέλαβε τα όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.
Ο 32χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε πάρει άδεια από τη φυλακή τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν επέστρεψε ποτέ, ομολόγησε την πράξη του.
Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση του νόμου περι ναρκωτικων.