Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Προς νέα αναβολή οδηγείται η δίκη για το συμβόλαιο θανάτου του δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ?

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη δίκη, για το συμβόλαιο θανάτου, του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, που κινδυνεύει να αναβληθεί για μια ακόμη φορά.



Ενώ ηταν γνωστό απο τις 4 Σεπτεμβρίου, που είχε αναβληθεί και πάλι η δίκη ότι, ο βασικός κατηγορούμενος επιχειρηματιας, Αριστείδης Φλώρος, που φέρεται οτι, είχε παραγγείλει το συμβόλαιο θανάτου, κρατείται στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εκτίει κάθειρξη 21 ετων, για το σκάνδαλο της Energa -  Hellas Power, του έστειλαν κλήση στο σπίτι του στη Φιλοθέη.
Αποτέλεσμα ήταν να μην προσαχθεί στο δικαστήριο, επικαλούμενος οτι, απο λάθος της Εισαγγελίας δεν ελαβε γνώση της δικασίμου.
Ο  συνήγορος του Ηλίας Αναγνωστόπουλος ζήτησε νέα αναβολή
Η εισαγγελέας πρότεινε να μην αναβληθεί η δίκη, επιρριπτοντας την ευθύνη στον κατηγορούμενο, ο οποίος έπρεπε - όπως είπε η εισαγγελεας- να έχει δηλώσει οτι, έχει αλλάξει κατοικία και να έχει δηλώσει τη διεύθυνση των φυλακών.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Φλώρου αντέκρουσε λεγοντας οτι, δεν είναι δυνατόν ο κατηγορούμενος, να δηλώνει οτι διαμένει στη φυλακη, όταν αυτό οφείλει να το γνωρίζει η εισαγγελία.
Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να μεταφερθει ο κατηγορούμενος απο τις φυλακες στο δικαστηριο.
Και είμαστε σε αναμονή...