Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και η σύζυγος Λάσκαρη θα εμφανιστεί σήμερα μαζί του στην ανακρίτρια


Όχι μόνον ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης, αλλά και η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσεβίου πρόκειται να εμφανιστούν σε λίγο στην 11η Ανακριτρια Χρυσούλα Γκούμα, η οποία τους έχει καλέσει να απολογηθούν, για την μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσού.



Μέχρι σήμερα δεν ηταν γνωστό, εαν και πότε είχε κληθεί απο την Ανακριτρια η σύζυγος του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Αρη μπάσκετ, μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν οτι, παρέμενε άφαντη, καθώς εκκρεμεί σε βαρος της διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Όμως τελικά θα εμφανιστεί και εκείνη μαζί με τον  σύζυγο της στην Ανακριτρια, καθώς αντιμετωπίζουν απο κοινού αδικήματα απάτης και υπεξαίρεσης, μετα απο μήνυση του Λεττονού επιχειρηματια Μαικλ Σουμπότινς, για την υπόθεση διαδυκτιακης πώλησης περιπου 100 κιλών χρυσού.
Το ζεύγος Λάσκαρη θα εμφανιστεί μαζί με το συνήγορο του Θανάση Βαρλάμη, προκειμενου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και προθεσμία λίγων ημερών, για να προετοιμάσουν την απολογία τους.
Και οι δυο αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο προφυλάκισης, εαν μετα από την απολογία τους κριθούν ύποπτοι φυγής η ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος, που επέλεξαν να εμφανιστούν στην Ανακριτρια και να δείξουν έτσι  έμπρακτα οτι, βρίσκονται στη διάθεση της Δικαιοσύνης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να εκδοθεί άμεσα σε βαρος τους ένταλμα σύλληψης.
Τα ενδεχόμενα που αντιμετωπίζουν μετα από την απολογία τους είναι, εκτός απο την προφυλάκιση, να παραμείνουν ελεύθεροι και να τους επιβληθεί χρηματική εγγύηση ανάλογη του μεγέθους των αδικημάτων και της οικονομικής τους κατάστασης, καθώς και οι συνήθεις περιοριστικός όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.
Στην ευνοϊκότερη γι αυτους περίπτωση, να παραμείνουν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση και όρους.
Σε λίγο η συνέχεια..