Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Στον ανακριτή ο έλληνας ατζέντης τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Δυνατές εξελίξεις στην υπόθεση της έρευνας, για το σκάνδαλο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της FIFA, που ξεκίνησαν οι ελβετικές δικαστικές Αρχές.
Οπως αποκάλυψε η «Δίκη στον Σκάι», ο ειδικός ανακριτής διεθνών δικαστικών συνδρομών Παναγιώτης Καρακωνσταντής την περασμένη Πέμπτη κάλεσε σε ανωμοτί κατάθεση τον Ελληνα επιχειρηματία τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της FIFA. Ο επιχειρηματίας ζήτησε προθεσμία και θα παράσχει εξηγήσεις την επόμενη Παρασκευή.  Ηδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την ελβετική εισαγγελία κατά του πρώην γενικού γραμματέα της FIFA Ζερόμ Βάλκε για το αδίκημα της δωροδοκίας σε ό,τι αφορά την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ του Κατάρ.


Στο μεταξύ έχουμε και δεύτερο νεκρό εμπλεκομένου στο σκάνδαλο της FIFA.
Μετά από τον δικηγόρο Χόρχε Αλεχάντρο Ντελιόν, ο οποίος έπεσε στις ράγες του τραίνου στην πόλη Λανούς της Αργεντικής, τραγικό θάνατο βρήκε και ο αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού TELEVISA, στο Μεξικό, Αδόλφο Λάγος.
Το βράδυ της Κυριακής (19.11), ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο του δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μηχανή, άνοιξαν πυρ και τον γάζωσαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
(Δείτε το video στο 1.05.57)