Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Oι "Δικογραφίες" δεν δημοσιεύουν το όνομα και τη φωτο της 19χρονης μοντέλας με τα 6,5 κιλά κοκαίνης, που είναι κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη


Kόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι το 19χρονο μοντέλο, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, προερχόμενη από Αιθιοπία, να μεταφέρει 6,5 κιλά κοκαΐνης σε ειδική κρύπτη  της χειραποσκευής της.
Παρά το γεγονός ότι, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της κοπέλας, η οποία αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο 5 εκατομυρίων δολαρίων, οι "Δικογραφίες" δεν δημοσιεύουν το όνομα και τη φωτογραφία της, επειδή πιστεύουν ότι, σε ένα τόσο νέο άνθρωπο, ακόμη και εάν κατηγορείται για κάτι, που έχει τόσο μεγάλη ποινική, αλλά κυρίως κοινωνική απαξία, θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να απολογηθεί, πριν από τη διαπόμπευση.
Η κοπέλα αντιμετωπίζει τη βαρύτερη των ποινών, καθώς στο Χονγκ Κονγκ το αδίκημα της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών επισύρει τη βαρύτερη ποινή κάθειρξης και πρόστιμο ύψους $5 εκατομμυρίων (HK) σύμφωνα με τη Διακήρυξη Επικίνδυνων Ναρκωτικών.
Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι της οικογένειας της, πιστεύουν ότι, η 19χρονη έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. 
Η κοπέλα προσήχθη χτες, για ακρόαση ενώπιον του Δικαστηρίου του Δυτικού Kowloon, το οποίο διέταξε την προφυλάκιση της μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2018, οπότε και ορίσθηκε η διεξαγωγή της δίκης της, με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας σκληρών ναρκωτικών.
Είναι η τέταρτη γυναίκα μέσα σε μία εβδομάδα  που συλλαμβάνεται από τους τελωνειακούς  του αεροδρομίου, για μεταφορά κοκαΐνης.