Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η νίκη της φανέλας των Ποντίων


Χαρά μεγάλη για τις "Δικογραφίες", για την δικαστική νίκη του Ποντιακού Σωματείου Κομοτηνής ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, που παρά το διωγμό απο της ΕΠΣ Θράκης, επειδή αρνήθηκε να βγάλει την ιστορική φανέλα με τους Πόντιους  χορευτές και τη φράση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ", τελικά κατάφερε να δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και να επιστρέψει στο γήπεδο.
Το θέμα ανέδειξαν οι "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ"στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" του Κυριάκου Θωμαΐδη, που αναφερθηκαν στο σθένος της ομάδας, η οποία μηδενίστηκε απο την ΕΠΣ Θράκης, επειδη αρνήθηκε  να βγάλει την ιστορική φανέλα με τους Πόντιους χορευτές και την φράση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος "ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ", η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, απεφάνθη πως το έγγραφο, που εστάλει από την νομική επιτροπή της ΕΠΟ ήταν παραποιημένο και παράνομο καθώς η τελευταία παράγραφος προστέθηκε παράτυπα.
Προφανώς, η ΠΑΕ Ποντίων θα κληθεί να δώσει όλους τους αγώνες, στους οποίους παράνομα την μηδένισε η ΕΠΣ Θράκης, με επακόλουθο να μηδενιστούν και τα πρόστιμα, που της είχαν επιβληθεί.