Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ενδοοικογενειακή βία και λαθραία τσιγάρα οι πρώτες υποθέσεις του 2018 στον εισαγγελέα


Με ξυλοδαρμό και άγρια σκηνικά, που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια των δύο ανηλίκων παιδιών τους, μπήκε η νέα χρονιά για ένα ζευγάρι Βούλγαρων, που κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα και στον εισαγγελέα της Αθήνας.
Η ενδοοικογενειακή βία, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις,  έκανε... ποδαρικό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  της Αθήνας σήμερα.
Διαφορετική εικόνα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, όπου η πρώτη υπόθεση της χρονιάς ήταν λαθρεμπορία τσιγάρων.
Ενας αλλοδαπός, που συνελήφθη επειδή διακινούσε λαθραία τσιγάρα, ήταν η πρώτη δικογραφία του 2018, που κατέληξε στο γραφείο της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Η πρώτη δικογραφία του 2018 στην Εισαγγελία της  Αθηνας ήταν ένας 50χρονος Βούλγαρος, που μεθυσμένος χτύπησε τη σύζυγο του, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα.
Η γυναίκα κάλεσε το περιπολικό, ο Βούλγαρος συνελήφθη και η συνέχεια δόθηκε σημερα το πρωί στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του νταή συζύγου και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το αλκοόλ και η ενδοοικογενειακή βία είναι οι πιο συνηθισμένες υποθέσεις, που καταλήγουν στον εισαγγελέα τέτοιες μέρες.