Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Φεύγει! Αλλά...

 Την τελευταία... πινελιά στην επιλογή του νέου αθλητικού εισαγγελέα θα βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες των "Δικογραφιών", ο απερχόμενος, λόγω ορίου ηλικίας, ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης,  ο οποίος διέγραψε λαμπρή πορεία στη Δικαιοσύνη ως ένας από τους ικανότερους εισαγγελικούς λειτουργούς, αποχωρεί από την Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου, στις 30 Ιουνίου, λόγω συνταξιοδότησης.

Ο ανώτατος αντεισαγγελέας, που προαλείφεται, στην μετά υπηρεσιακή του πορεία, γιά Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, πριν αποχωρήσει και από την Αθλητική Εισαγγελία, της οποίας ηγείται,  θα δώσει το στίγμα του, γιά τα νέα πρόσωπα, που θα τη στελεχώσουν, καθώς έμεινε κενή η θέση του αθλητικού εισαγγελέα, μετά την προαγωγή  σε αντεισαγγελέα εφετών του Κώστα Σιμιτζόγλου.

Τουλάχιστον επτά Εισαγγελείς Πρωτοδικών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, γιά την Αθλητική Εισαγγελία,  έναν εκ των οποίων θα προτείνει ο Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος περνάει από.. κόσκινο όλους τους ενδιαφερόμενους.