Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Βροχή απειλητικών μηνυμάτων κατά οπαδού ΑΕΚ, που κατεβαίνει δήμαρχος στο Πέραμα

Βροχή απειλητικών και εξυβριστικών μηνυμάτων δέχτηκε στο προφίλ του, στο Facebook, ο  οπαδός της ΑΕΚ Χρήστος Γαρυφάλου, ο οποίος  είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, μαζί με τη γυναίκα του, πριν από ένα χρόνο, επειδή είχε κάνει μήνυση σε Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, για τις άσεμνες χειρονομίες τους στο περιβόητο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό προ τριετίας.

Ο κ. Γαρυφάλου, ο οποίος κατεβαίνει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, αποδίδει τις απειλές, που δέχτηκε από αγνώστους διαδυκτιακά, αλλά και τηλεφωνικά, στη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον Κασάμι και Παρέιρα, οι οποίοι καταδικάστηκαν πριν από ένα χρόνο σε 8 μήνες φυλάκιση ο καθένας.
Μιλώντας στις "Δικογραφίες" υποστήριξε ότι, άγνωστοι απειλούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου, όπως και της οικογένειας του, ενώ τον δυσφημούν και τον εξυβρίζουν, επειδή κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος στο Πέραμα.
"Απειλήσανε τη ζωή μου, άγβωστοι στο τηλέφωνο. Μου είπαν ότι, θα με σκοτώσουν και ότι, θα πάθω τα ίδια, που έπαθα και τότε, που με χτύπησαν. Με αυτά που γράφουν στο διαδίκτυο, με δυσφημούν γιά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές".