Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Το διαβόητο στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο έφτασε στην ελληνική Δικαιοσύνη (video)



Συνταρακτικές αποκαλύψεις, γιά το παράνομο στοίχημα και τη στοιχηματική απάτη έκανε η χτεσινή  "Δίκη στο Open", του Κυριάκου Θωμαίδη, που έδωσε στοιχεία, για πλοκάμια του κυκλώματος Ραούλ Μπράβο και στα ελληνικά γήπεδα.
Η εκπομπή αποκάλυψε ότι, διενεργείται δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας, για το διαβόητο στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο, ενώ οι  "Δικογραφίες" με τη Μαίρη Μπενέα , αποκάλυψαν ότι, διερευνάται και σχέση με τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή,η ελληνική δικαιοσύνη παρενέβη αμέσως μετά τη σύλληψη του γνωστού Ισπανού πρώην ποδοσφαιριστή, με διαφορετική – όμως – δικογραφία από αυτήν που ήδη άνοιξαν οι ισπανικές δικαστικές αρχές.
Με το υπ’ αριθμ. 11729/2019 έγγραφο, που εστάλη στις 28 Ιουνίου, η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου διαβίβασε στοιχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την ελληνική εμπλοκή του ισπανικού σκανδάλου.
 Στο εισαγγελικό έγγραφο περιέχονται τρία ονόματα Ελλήνων πολιτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, δύο ανδρών και μιας γυναίκας. Όπως είναι γνωστό, ο Ραούλ Μπράβο αγωνίστηκε σε τρεις ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Αρη και τη Βέροια.
Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με μεγάλη μυστικότητα και αν απαιτηθεί θα ζητηθεί δικαστική συνδρομή από την Ισπανία.