Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Στη φυλακή η γνωστή επιχειρηματίας, γόνος γνωστής οικογενείας


Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία συνελήφθη χτες για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών.

Η 64χρονη, μετά τη χθεσινή σύλληψή της από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων της Ασφάλειας, στο Παλαιό Ψυχικό, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος αποφάσισε τη φυλάκιση της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 64χρονη συνελήφθη χτες το μεσημέρι στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής την παρακολουθούσαν επί ημέρες, μέχρι να προχωρήσουν στη σύλληψη της, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα, όπως: Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης 24 έτη και 11 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ Και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.