Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Στο μακρινό παρελθόν της Ιωάννας το "κλειδί" της άγνωστης με το βιτριόλι.

Στο μακρινό παρελθόν της Ιωάννας και όχι στο πρόσφατο, "σκάβουν" οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, γιατί πιστεύουν ότι, εκεί βρίσκεται η λύση στο μυστήριο, με τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι, που δέχτηκε η 34χρονη από αγνωστη γυναίκα, στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών", από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, μέχρι τώρα οι αστυνομικοί, "κουμπώνει" το σενάριο για "σκληρό ερωτικό κίνητρο, που πίστευαν εξ αρχής.
Κατά τις ίδιες πηγές, αναμένονται δυνατές εξελίξεις στα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο αξιωματικοί, που ασχολούνται με την υπόθεση, φέρονται, να έχουν καταλήξει σε ενα πρόσωπο, από τον πολύ στενό κύκλο της κοπέλας, που έρχεται όμως από το μακρινό της παρελθόν και όχι από το πρόσφατο.
Αυτό, που περιμένουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι να το επιβεβαιώσει η Ιωάννα, με νέα κατάθεση της, που αναμένεται να δώσει στις αρχές της εβδομάδας, εφόσον το επιτρέψει, φυσικά, η κατάσταση της υγειας της.
Από τα στοιχεία και τις καταθέσεις, που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, η άγνωστη γυναίκα, η οποία ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή, σχεδίαζε πολύ καιρό την επίθεση με βιτριόλι, χωρίς να δίνει το στίγμα της και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.