Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

To κινητό μπορεί να "δείξει" τη βιτριολίστρια!

Το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, χτες στην Καλλθιθέα, ενδέχεται να ρίξει φως στις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, που έχουν στραφεί στον πολύ στενό φιλικό κύκλο της.
Η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών της  34χρονης, καθώς επίσης και προσώπων, τα οποία συνδέονταν ή συνδέονται μαζί της, ενδέχεται ότι, μπορεί να βοηθήσουν τους αξιωματικούς, για τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας, που με καλυμένο πρόσωπο, της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, προκαλώντας της, φρικτό χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια, αλλά κυρίως στο αριστερό μάτι, που κινδυνεύει να το χάσει.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, πιστεύουν ότι, τα αίτια κρύβονται σε προσωπικές διαφορές, η δυσκολία ωστόσο στις έρευνες βρίσκεται στο γεγονός ότι, η 34χρονη είχε πολύ μεγάλο στενό κύκλο γνωριμιών, γεγονός, μειώνει τις πιθανότητες γρήγορης διελεύνσης της υπόθεσης.
Αυτή την ώρα η έρευνα είναι σε εξέλιξη, καθώς έχουν κληθεί πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικο περιβάλλον της κοπελας, τα οποία καταθέτουν.
Ανάμεσα στους μάρτυρες και δύο άνδρες, όπως και τρεις στενές φίλες της 34χρονης, οι οποίες έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς, για τον κύκλο επαφών της.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πληροφορία, που φτανει, πστεύουν ωστόσο ότι, η επίθεση με βιτριόλι, που δέχτηκε η κοπέλα, έχει έντονα τιμωρητικό χαρακτήρα,καθώς στοχεύει, όχι να σκοτώσει, αλλά να βασανίσει και να «σημαδέψει» το θύμα για το υπόλοιπο της ζωής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης μίλησαν, για λίγα λεπτά με την 34χρονη, στο νοσοκομείο "Μετροπόλιταν, όπου νοσηλεύεται φρικτά παραμορφωμενη από το χημικό έγκαυμα, που της προκαλεσε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χερια, κυρίως όμως στο αριστερό της μάτι, που ενδέχεται να το χάσει.