Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Δύο χρόνια πριν το "κλειδί" για το βιτριόλι; Γιατί αποδυναμώνονται οι υποψίες, για δύο γυναίκες..

Σε βάθος διετίας αναζητούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στοιχεία, από την προσωπική ζωή και τις στενές σχέσεις της Ιωάννας, καθώς εκτιμούν ότι, εκεί βρίσκεται το "κλειδί", γιά την άγνωστη, που της πέταξε βιτριόλι, καταστρέφοντας της, τη ζωή.
Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν σχεδόν αποκλειστεί από το "κάδρο" των υπόπτων δύο γυναίκες, που εντάσσονται στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης.
Η πρώτη, που προέρχεται από το πολύ στενό περιβάλλον της Ιωάννας, έχει αποκτήσει πολύ πρόσφατα παιδί.
Με δεδομένο ότι, απαιτείται πολύ συχνή φροντιδα και θηλασμός του βρέφους, εκτιμούν ότι, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα επαρκούσε ο χρόνος.
Η δεύτερη περίπτωση, που αφορά άλλη γυναίκα, η οποία έχει πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης, σχεδόν έχει αποκλειστεί.
Οι πολύ έμπειροι και ικανοί αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης, που ασχολούνται με το γρίφο "βτριόλι", περιμένουν ότι. θα βοηθηθούν πολύ στην εξιχνίαση της υπόθεσης, από τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου της Ιωάννας, καθώς επίσης και από τη σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που θα καταδείξει, ποιά από τις επαφές της, τη συγκεκριμένη ώρα, που έγινε η δολοφονική επίθεση , βρισκόταν στο σημείο.
Μετά απ΄αυτό, όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
Η υπόθεση ωστόσο απαιτεί ακόμη πολύ διερεύνηση, καθώς η άρση τηλεφωνικού απορρήτου επιτρέπεται, βασει νόμου, σε βάθος εξαμήνου και όχι πιό πριν.
Ωστόσο ακόμη και έτσι, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι, θα βρουν την άκρη, καθώς θα μπουν στο μικροσκόπιο, όλες οι τηλεφωνικές συνομιλιες της 34χρονης το τελευταίο εξαμηνο, τα μηύματα που αντάλλαξε και οτιδήποτε άλλο έχει καταγραφεί στο κινητό της.
Τα στοιχεία αυτά, σε συνδιασμό με τα αποτελέσματα της σάρωσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, θα "δείξουν" την άγνωστη βιτριολίστρια.