Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Εισαγγελική έρευνα, για δράση εγκληματικής οργάνωσης στο Νεκροτομείο Πειραιά!


Γιά πρώτη φορά μπαίνει εισαγγελέας στο Νεκροτομείο Πειραιά και ξεκινάει έρευνα, μετά τις σοβαρές καταγγελίες ότι, στο παρασκήνιο δρα εγκληματική οργάνωση, που φέρεται να εισπράττει χρήματα από γραφεία τελετών!

Την έρευνα παρήγγειλε αυτεπαγγέλτως η Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Μαραγκάκη, με βάση τις καταγγελίες του Ποινικολόγου Γιάννη Απατσίδη.


Ο γνωστός δικηγόρος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή Δίκη στο Open", είχε πει μεταξύ άλλων ότι, "υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις και επιβιώνουν επειδή διεισδύουν και σε κάποια κλιμάκια της δικαιοσύνης".

Και είχε συμπληρώσει:

"Στο Δημαρχείο Πειραιά υπάρχει συνταξιούχος υπάλληλος, ο οποίος όσο ήταν εν ενεργεία και τώρα που είναι συνταξιούχος χρηματίζεται και διεισδύει μέσα στο νεκροτομείο Πειραιά το οποίο «φιλοξενείται» στον Δήμο Πειραιά. Μάλιστα, υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες, έχουν καταγγελθεί μήνες, οπότε η εγκληματική οργάνωση διεισδύει σε όλους τους χώρους. Γιατί ως συνταξιούχος πρέπει να πηγαίνει πέντε μήνες τώρα στο νεκροτομείο Πειραιά και να εισπράττει χρήματα από γραφεία τελετών;».

Εισαγγελέας Πειραιά διαβίβασε αυτεπαγγέλτως τις καταγγελίες στην διευθύνουσα την Εισαγγελία Πειραιά κ. Μαραγκάκη, η οποία έδωσε παραγγελία, για έρευνα.

ΠΗΓΗ: "ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ" στην "κυριακάτικη δημοκρατία".