Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Eρχεται τσουνάμι αγωγών, για τα υποχρεωτικά εμβόλια!



ΠΗΓΗ: "AΔΕΚΑΣΤΟΣ" στην "κυριακάτικη δημοκρατία"

"Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί..."!
Από ΄κει, που γέμιζαν τα πινάκια στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με κατηγορούμενους, που δικάζονταν σωρηδόν, για... κορωνοπάρτυ, για παραβιάσεις των μέτρων του κορωνοιού και για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού covid19, μετά τις αποκαλύψεις για τις επικίνδυνες παρενέργειες του εμβολίου Astrta Zeneka, το σκηνικό στην Δικαιοσύνη, αλλάζει τραγικά.

Δύο χρόνια και οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα, που ο τότε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε δώσει παραγγελία, για "κυνηγητό" ανά την Ελλάδα, σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοιό, κινητοποιώντας μάλιστα τις Εισαγγελικές Αρχές σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο τότε ανώτατος εισαγγελέας είχε ζητήσει έρευνα σε οκτώ επίπεδα, με στόχο, όπως ανέφερε στην παραγγελία του, την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκατοντάδες ποινικές διώξεις είχαν ασκηθεί τότε και μεγάλος αριθμός πολιτών, που δεν εμβολιάστηκαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, όπως και πολλοί περισσότεροι, που παραβίασαν τα... κορωνομέτρα, βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

Οι παρενέργειες όμως και οι θάνατοι από το εμβόλιο μίας εκ των φαρμακευτικών, όπως καταγράφονται εκ των υστέρων, ανοίγουν το δρόμο, για μαζικές αγωγές εναντίον της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να συμπαρασύρουν αγωγές και για τις υπόλοιπες φαρμακευτικές, εάν προκύψει κίνδυνος.Και μπορεί η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ψήφισε τότε στη Βουλή, με διαδικασίες εξπρές, τροπολογία που προέβλεπε το ακαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, ωστόσο, εάν αποδειχθεί ότι, τα εμβόλια προκάλεσαν βλάβες στην υγεία, τότε η Δικαιοσύνη θα δώσει τη λύση...

Πάντως κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνά Λινού, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με το συγκεκριμένο εμβόλιο της Astra Zeneka!

Συνολικά δόθηκαν 400.000 δόσεις!

Στο εξωτερικό έχουν ήδη κατατεθεί οι πρώτες αγωγές κατά της Astra, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από μέρα σε μέρα αναμένεται να κατατεθούν αγωγές και στην Ελλάδα!