Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Δείτε απόψε στη "Δίκη" αποκλειστικά βίντεο με το... μυστήριο του τσιγαράδικου


Δείτε στην αποψινή "Δίκη στον Σκάι", το βαθύ... μυστήριο, που εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του τσιγαράδικου RS-300 097, το οποίο πιάστηκε ανοιχτά της Κρήτης το Νοέμβριο του 2016, με ύποπτο φορτίο 10 εκατομμυρίων πακέτων τσιγάρων.
Πολλά από αυτά έφεραν τη σήμανση της περιώνυμης καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, η οποία ανήκει στη ρωσική Donskoy Τabak του Ιβαν Σαββίδη, που εξαγοράστηκε πρόσφατα, μετά από τα έκτροπα της Τούμπας, αντί 1,6 δις δολαρίων από τον πολυεθνικό κολοσσό Japan Tobacco International.
Δεκαεπτά μήνες μετά από τον εντοπισμό του Ουκρανικού αλιευτικού, οι επτά ναυτικοί μέλη του πληρώματος,  παραμένουν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας Χανίων, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα της.
Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί και αφορά τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της λαθρεμπορίας, για τα οποία ελέγχονται, εκτός από τους Ουκρανούς ναυτικούς και οι ιδιοκτήτες του τσιγαράδικου, εξακολουθεί να ταξιδεύει από τον Πειραιά στα Χανιά και το αντίθετο, για να συμπληρωθούν στοιχεία!!.
Οι «Δικογραφίες» είχαν ταξιδέψει τον Ιούνιο του 2017 μέχρι την  Παλαιόχωρα και είχαν συνομιλήσει με τους επτά Ουκρανούς ναυτικούς, που ζούσαν σε συνθήκες βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης,
εγκαταλειμενοι από τους πλοιοκτήτες, χωρίς χρήματα και φαγητό.
Στα βιντεο, που θα δείτε οι εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου τους, τραβήχτηκαν πρόσφατα και είναι ανατριχιαστικές.
Την ίδια ώρα εμφανίζονται σε φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν προ διημέρου, να διασκεδάζουν στις ομορφιές του νησιου.
Τι συμβαίνει τελικά;