Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Θρίλερ με 53χρονη, που φέρεται ότι, πλαστογράφησε την χρονολογία γέννησης της, για να μην την εντοπίζουν οι Δικαστικές Αρχές!


Μιά απίστευτη υπόθεση, όπου εμπλέκονται Ελβετικές Τράπεζες, Κυπριακές εταιρίες, το Ληξιαρχείο Αθηνών και μία... "μαιμού" διαθήκη, απασχολεί την Εισαγγελία της Αθήνας.

Πρωταγωνιστεί μία 53χρονη, η οποία φέρεται ότι, πλαστογράφησε την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως της, αλλοιώνοντας την ημερομηνία γέννησης, καθώς και άλλα στοιχεία ταυτότητας της, προκειμένου να επιτύχει το ακαταδίωκτο, από διωκτικές Αρχές του εξωτερικού, όπου εμφανίζεται διωκόμενη γιά ξέπλυμα και άλλες παράνομες πράξεις.

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων σε μηνυτήρια αναφορά, που υπέβαλλε εναντίον της έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι, η 53χρονη πλαστογράφησε διαθήκη του θείου της, ο οποίος ήταν φίλος και στενός του συνεργάτης σε γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων, που διατηρούσε στη Γλυφάδα.


Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι, η 53χρονη "πλαστογράφησε ιδιόγραφη διαθήκη του θανόντα θείου της, με υποτιθέμενη ημερομηνία 19/3/2014, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως πλαστή με γραφολογική πραγματογνωμοσύνη" και επίσης ότι, "επιχειρεί να υφαρπάξει σημαντικά περιουσιακά μου στοιχεία μου, με συνέπεια να βρίσκονται σε εξέλιξη, διάφορες δικαστικές διαδικασίες ενώπιον Ελληνικών και κυρίως των Κυπριακών Δικαστηρίων".

Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται επίσης ότι, η μηνυόμενη έχει πετύχει τη διόρθωση της χρονολογίας γέννησης της, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών "και την έχει μεταβάλλει από το αληθές έτος γέννησης 1971 στο ψευδές 1978, κατόπιν σχετικής αίτησης της, με προφανή παραπλάνηση και εξαπάτηση του Δικαστηρίου  και με χρήση, προφανώς, πλαστών εγγράφων...".



Οπως επισημαίνει ο μηνυτής, το πιό περίεργο, το οποίο εγείρει  ερωτηματικά για το Ληξιαρχείο, είναι το γεγονός ότι, στη ληξιαρχική πράξη γέννησης της μηνυόμενης, που διορθώθηκε με δικαστική απόφαση, το δικαστήριο αλλάζει τη χρονολογία γέννησης από 1971 σε 1979, όταν στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ως ημερομηνία βάπτισης η 26/6/1972!

Ο μηνυτής καταγγέλει σειρά διορθώσεων των στοιχείων ταυτότητας από την 53χρονη, με ενέργειες - που - όπως υποστηρίζει - την εκθέτουν, ενώ σε κάποιο σημείο της μήνυσης του διερωτάται:

"Eίναι ποτέ δυνατόν, η μητέρα του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ γεννηθέντος τέκνου της 27/6/1979 να δηλώνει διόρθωση του ονόματος του τέκνου της αυτού, την 14/1/1974? Συνεπώς το ως άνω τέκνο της, δηλαδή η καταγγελόμενη, δεν έχει γεννηθεί το έτος 1979, αλλά το έτος 1971, όπως προκύπτει από τις παραπάνω πράξεις".

Και συνεχίζει:

"H καταγγελόμενη κατά συνέπεια, κατέχει και χρησιμοποιεί καθημερινώς στις συναλλαγές της νομιμοποιητικά έγγραφα, όπως δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατήριο, Δίπλωμα Οδήγησης κλπ, με εντελώς διαφορετικά στοιχεία από τα πραγματικά, αποδεχόμενη στην ουσία το προιόν των εγκληματικών της πράξεων, εν γνώσει και με τη συνέργεια της μητέρας της. Διότι δεν είναι δυνατόν, να έχει γεννηθεί στο μαιευτήριο Αθηνών .... την 27/6/1971, να έχει βαπτιστεί στις 18/6/1972 στον ιερό ναό ... στην Ανω Βούλα και να εμφανίζεται σήμερα με ταυτότητα στην οποία αναγράφερται ότι, τάχα έχει γεννηθεί το έτος 1979, με όλες τις συνέπειες, που αφορούν στη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και την τήρηση της νομιμότητας.

Υποστηρίζει επίσης ότι, όλα τα παραπάνω μπορούν να επιβεβαιωθούν με διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα επίσημα έγγραφα.

O μηνυτής ζητάει να ερευνηθούν τα καταγγελόμενα από τον ίδιο και να κινηθεί η διαδικασία ανάκλησης της μεταρρύθμισης της απόφασης του Πρωτοδικείου, ενώ σε άλλο σημείο συμπληρώνει:

"... αφού ερευνηθούν και διαπιστωθούν τα όσα καταγγέλω ... καταδεικνύεται η ροπή της στην τέλεση αξιοποίνων πράξεων και συνακόλουθα η εν γένει αναξιοπιστία της, σχετικά με όσα ισχυρίζεται στις μεταξύ μας διαφορές, αφού ένα άτομο, που παραπλανά στοχευμένα τις δικαστικές και δημόσιες αρχές, για να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία της ταυτότητας της, είναι εύλογο και αναμενόμενο την ίδια αξιόποινη συμπεριφορά να επιδεικνύει σε κάθε πτυχή της μεταξύ μας αντιδικίας".