Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Αυγενάκης με αγρότες: "Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι"...

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, αφού έστρεψε εναντίον του όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, όσο ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού, με τις αλχημείες του περί  μητρώου κι αφού μοίρασε χρήμα  σε αθλητικά σωματεία της εκλογικής του περιφέρειας, οδηγώντας σε πτώχευση πολλά άλλα κι αφού επί ημερών του παρά τα μέτρα στα γήπεδα και η οπαδική βία βάφτηκε με πολύ αίμα, σήμερα πέτυχε έναν ακόμη... άθλο!

Κατάφερε να δυναμιτίσει και όποιο κλίμα συναίνεσης και συγκατάβασης είχε δημιουργηθεί με τους αγρότες, ενόψει της επικείμενης συνάντησης τους με τον Πρωθυπουργό.

Αντί να συναντήσει τους αγρότες της Αλεξανδρούπολης, όπως τους είχε υποσχεθεί,  τους άφησε να περιμένουν επί ώρες μέσα στο κρύο και μετά την... κοπάνησε ακυρώνοντας τη συνάντηση στο παρά πέντε.

Οι αγρότες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, απαιτώντας να τον συναντήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Οσο για τη συναίνεση, πήγε κατά διαόλου...

Πάντως αν ισχύουν όσα ακούγονται ότι, είναι θέμα χρόνου η αποπομπή του κ. Αυγενάκη, τότε επιβεβαιώνεται η γνωστή ρήση: " Μωραίνει Κύριος, όν βούλεται απολέσαι...".

https://www.ieidiseis.gr/ellada/234664/eisvoli-agroton-sto-aerodromio-aleksandroypolis-kynigoysan-ton-avgenaki-pou-den-pige-sti-synantisi