Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Τι λέει η υπεράσπιση του 18χρονου, που κατηγορείται για τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

 


“Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε”!

Αυτά τόνισε ο συνήγορος Αποστόλης Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί το 18χρονο, που φέρεται ότι, έριξε τη φωτοβολίδα, που τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη.Ο 18χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας Πειραιά και αναμένεται να λάβει προθεσμία, για να απολογηθεί.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος του υποστηρίζει ότι, ο 18χρονος ανέφερε ότι, ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του“

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η μητέρα του 18χρονου το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της πηγαίνει στο γήπεδο.

“Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει”, συμπλήρωσε ο συνήγορος.