Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Στον εισαγγελέα καλείται η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, για να αποκαλύψει το όνομα του φερόμενου ως βασανιστή του Χάσκυ

Με ρυθμούς χελώνας κινείται η έρευνα, για τη κακοποίηση και τη δολοφονία του Ολιβερ, του Χάσκυ στην Αράχωβα, που προκάλεσε φρενίτιδα οργής στο διαδίκτυο.


Είναι δυνατόν, να μην έχει βρεθεί ακόμη ο βασανιστής του ζώου, όταν διενεργείται έρευνα σε ανώτατο επίπεδο, από τους πλέον ειδικούς των διωκτικών αρχών, όπως είναι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών και η Εισαγγελία Αρείου Πάγου?



Οι τελευταίες εξελίξεις, αφορούν νέα παραγγελία της Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστασίας Μασούρα, που εποπτεύει ανά την Ελλάδα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Η Ανώτατη Εισαγγελέας ζήτησε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, να πάρει κατάθεση από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία δήλωσε δημόσια ότι, "το όνομα του δράστη έχει ήδη γίνει γνωστό και “έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς”.

Η κ. Πουλτίδου δήλωσε διατεθειμένη να το αποκαλύψει, λέγοντας: 

 “Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε.

Ιδωμεν...