Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

"Εγώ σκότωσα τη Φαίη"!


"Εγώ σκότωσα τη Φαίη"!

Αυτή την ομολογία φέρεται ότι, έκανε η αδερφή της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στη σημερινή της απολογία, χωρίς ωστόσο να πείθει ανακρίτρια και εισαγγελεα, που προφυλάκισαν και τις τις τρεις κατηγορούμενες.

Η αδελφή της 23χρονης,  προσπάθησε να αναλάβει όλη την ευθύνη, για το στυγερό έγκλημα και ομολόγησε ότι το διέπραξε μόνη της, υποστηρίζοντας  ότι,  μισούσε την αδερφή της.

Δήλωσε ωστόσο ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα  και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά, που φιλοξενούσε την οικογένεια της Φαίης αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται ότι, είπε στην ανακρίτρια πως υπεραγαπούσε το θύμα και δεν την έβλαψε! 

Η μητέρα της 23χρονης Φαίης φέρεται ότι, δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα.

Ωστόσο, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που έκριναν και τις τρεις κατηγορούμενες προσωρινά κρατούμενες.

Άλλωστε, όπως σημειώνεται από δικαστικές πηγές, η ομολογία του εγκλήματος μόνο από ένα πρόσωπο δε συνάδει με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 23χρονη, που βρέθηκε βαριά κακοποιημένη,