Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Δεν έχει λεφτά ο Μάνος για συνήγορο, στη νέα δίκη της Ρούλας, για τις δολοφονίες Μαλένας και Ιριδας


Δεν έχει λεφτά ο Μάνος Δασκαλάκης, να πληρώσει συνήγορο, για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, στη δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τους, Μαλένας και Ιριδας, που ξεκινάει αύριο 10 Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η νέα δίκη μα κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, ο Μάνος  Δασκαλάκης, μέσω των συνηγόρων του στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, κάνει γνωστό, πως αδυνατεί να πληρώσει δικηγόρο για να παραστεί στη νέα δίκη.

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους  οι συνήγοροι Δ. Γεωργακόπουλος και Δ. Καράμπελας,  οι οποίοι υποστηρίζουν την  κατηγορία στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποία, η δίκη θα συνεχίζεται αύριο, παράλληλα με τη νέα δίκη, που ξεκινάει σε διπλανή δικαστική αίθουσα.

Όπως εξηγούν οι δυο συνήγοροι «η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες».

«Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη» καταλήγει η ανακοίνωση.