Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτά τα χέρια, είναι... μαχαίρια!

 

Το έστειλε φίλος των "Δικογραφιών":
"Kύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, από τότε, που η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, πραγματοποιούσε ασκήσεις... εμψύχωσης γιατρών και νοσηλευτών, όταν μας καλούσε «Να βγούμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και να χειροκροτήσουμε για να ευχαριστήσουμε την  προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των ελληνικών νοσοκομείων που κάνουν υπερπροσπάθεια με αυταπάρνηση ενάντια στον κορονοϊό».
Επειδή η κατάσταση με την πανδημία τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο της Κυβέρνησης, καθώς τους μήνες, που πέρασαν, ούτε ΜΕΘ αποκτήσαμε, ούτε προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού έγιναν, ούτε τα 530 λεωφορεία, που περιμέναμε ήρθαν, αλλά μόνον οι μάσκες... αλεξίπτωτα, σαν απάντηση στα όψιμα και αντιφατικά κυβερνητικά μέτρα, γιά τον κορωνοϊό αξίζουν τα λόγια και η φωτό, στην ανάρτηση  του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, που εγραψε:

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής αξίζουν το θαυμασμό μας!

Στα χέρια του νοσηλευτή του ΕΟΔΥ, μετά απο 8 συνεχόμενες ώρες διενέργειας τεστ για COVID-19, αποτυπώνεται η τεράστια προσπάθεια των εργαζομένων μας! Σας ευχαριστούμε!