Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Το δώρο!

θα πρέπει να αγαπάνε πάρα πολύ οι εισαγγελείς και οι αντεισαγγελείς Πρωτοδικών Αθήνας, τον αποχωρούντα, λόγω ολοκλήρωσης της θητείας του, προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη, γιά να επιθυμούν, να τον τιμήσουν, με ένα τόσο ακριβό δώρο.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι, στο "πλαίσιο της εθιμοτυπίας, που επιτάσσει την προσφορά ενός δώρου", συγκεντρώνονται χρήματα, για την αγορά ενός "καλού υπολογιστή και ποληχανήματος (scanner κλπ)", όπως αναφέρεται σε επιστολή, η οποία εστάλη σε όλους, πρωτοβουλία της εισαγγελέα Πρωτοδικών Μίνας Σωτηροπούλου.

Μάλιστα η επιστολή, για τη συγκέντρωση των χρημάτων, όπως πληροφορηθήκαμε, εστάλη για δεύτερη φορά τώρα και την πρώτη στις 5 Αυγούστου, με τίτλο "ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ", προκειμένου, να συγκεντρωθεί το ποσόν απο τους 120 εισαγγελείς και αντεισαγγελείς, που καλούνται να καταθέσουν από 20 ευρώ έκαστος, στο Λογιστήριο.

Με τα καλύτερα λόγια, αναφέρεται στον αποχωρούντα προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, η έχουσα την πρωτοβουλία του δώρου, εισαγγελέας Μίνα Σωτηροπούλου, η οποία αναφέρει:

"Aγαπητοί συνάδελφοι, 

Ενόψει της επικείμενης αποχώρησης του κ. Προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, γιά το Εφετείο, της ευδόκιμης, ευαίσθητης, ανθρώπινης θητείας του, δεδομένων των δυσκολιών, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει (νέοι Κωδικες, κορωνοιός κλπ.), αλλά και της εθιμοτυπίας, που επιτάσσει την προσφορά ενός "δώρου" προς ένδειξη αγάπης, ευγνωμοσύνης και τιμής στο πρόσωπο του Προισταμένου, η πλειοψηφία των συναδέλφων αποφασίσαμε, να προβούμε στην αγορά ενός καλού υπολογιστή και πολυμηχανήματος (scanner κλπ.), προκειμένου, να διευκολύνουμε την προσαρμογή του στο Εφετείο, καλύπτοντας την ανάγκη αυτή.

Οσοι έχετε διάθεση και επιθυμείτε, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των "20 ευρώ" στο Λογιστήριο, υπογράφοντας. Ασφαλώς θα έχετε ακριβή ενημέρωση.