Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Με... δικαστικό επιμελητή επιδόθηκε η αίτηση Αγγελή, που αρνήθηκε να παραλάβει η Δημητρίου

Ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του ΑΠ ότι... επιστρατεύτηκε δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδοθεί στην Εισαγγελία ΑΠ, η αίτηση του αντιεισαγγελέα ΑΠ Γιάννη Αγγελή, την οποία είχε αρνηθεί νωρίτερα να παραλάβει η ανώτατη εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου.
Οπως είχαν αποκαλύψει νωρίτερα οι "Δικογραφίες", στην αίτηση του ο κ. Αγγελής ζητούσε να πληροφορηθεί, εάν όπως ανέφεραν ΜΜΕ, έγινε πρόταση από αντεισαγγελέα ΑΠ, να απορριφτεί η αίτηση εξαίρεσης, που είχε υποβάλλει στον αντιεισαγγελέα ΑΠ Δημήτρη Δασούλα, καθώς επίσης και πότε θα εκδικαστεί η εξαίρεση στο συμβούλιο ΑΠ;
Eπίσης ζητούσε, να του επιτραπεί να παρασταθεί στο συμβούλιο ΑΠ, όποτε συνεδριάσει, προκειμένου να υποστηρίξει την αίτηση του ως έχων έννομο συμφέρον.
Πληροφορίες, που έφτασαν στις "Δικογραφίες" ανέφεραν ότι, οι γραμματείς της εισαγγελέα ΑΠ, καθ υπόδειξιν της, αρνήθηκαν να παραλάβουν την αίτηση Αγγελή.
Οπως έγινε γνωστό πάντως, η αίτηση εξαίρεσης Αγγελή κατά Δασούλα, θα εκδικαστεί στις 2 Ιουλίου,  από το πρώτο συμβούλιο ΑΠ, που συνεδριάζει σε τμήμα διακοπών.