Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γυναίκα πίσω από τα υβριστικά σχόλια στο fb, σε βάρος της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη

Αποτέλεσμα εικόνας για τοπαλούδηΣε γυναίκα φέρεται ότι, ανήκε ο λογαριασμός στο facebook, ενός από τους δύο αγνώστους, που καλυπτόμενος πίσω από ψευδώνυμο, έγραφε χυδαία μηνύματα  σε βάρος της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο και το πτώμα της είχε βρεθεί στα βράχια, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους, εκεί όπου την πέταξαν ζωντανή ακόμη, ο 20χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, που έχεουν προφυλακιστεί, για τη δολοφονία της.
Αποτέλεσμα εικόνας για βιργινια σακελλαροπουλουΣύμφωνα με όσα αποκάλυψε πριν από λίγο η Μαίρη Μπενέα στην εκπομπή του Σκάι "Μαζί σου", με την αγόγγυστη προσπάθεια της εποπτεύουσας τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισαγγελέα εφετών Βιργινίας Σακελαροπούλου, βρέθηκε το πρόσωπο, που φέρεται ότι, κρυβόταν πίσω από μία σειρά από χυδαία μηνύματα, που εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης κοπέλας στο Facebook, το διάστημα που είχε δολοφονηθεί και την αναζητούσαν οι γονείς της.
Οπως αποκαλύφτηκε από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που αναζήτησε στοιχεία από το facebook σε βάθος 6 μηνών, πριν από το περιστατικό, έσπασαν οι κωδικοί και όπως αποκαλύφτηκε το προφίλ, που έγραφε υβριστικά και εξευτελιστικά σχόλια, ανήκε σε μία γυναίκα.
Η φερόμενη ως δράστης μένει στην Αθήνα, έχει εντοπιστεί και έχει κληθεί, για να δώσει εξηγήσεις.
Τότε, κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης, δύο άγνωστοι χρήστες, εξαπέλυαν ρατσιστικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς  σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, που είχε ήδη δολοφονηθεί.
Κάτω από τα επίμαχα σχόλια άλλοι χρήστες του διαδικτύου είχαν αντιδράσει έντονα.
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη είχαν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατ΄αγνώστων, για την μετά θάνατον εξύβριση της κόρης τους, ενω και η ανακρίτρια Ρόδου είχε κινήσει διαδικασία.