Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ερχονται εκπλήξεις στη Novartis


Ερχονται... εκπλήξεις στην παράλληλη έρευνα, για τη Novartis, που αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς τότε κλήθηκε να καταθέσει ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Γιάννης Αγγελής, σχετικά με όσα αναφέρει στις δύο... εμπρηστικές αναφορές του, όπου κατήγγειλε μεθοδεύσεις, σκευωρία και ανικανότητα της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο χειρισμό της έρευνας για τη Νοvartis.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Δικογραφιών” θα ανοίξουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, που αναμένεται να προκαλέσουν εκ νέου, δυνατές αναταράξεις στη Δικαιοσύνη.
Η έρευνα, την οποία αναμένεται να διενεργήσει ο αντιεσαγγελέας ΑΠ Δημήτρης Δασούλας, θα ξεκινήσει με τα καταγγελόμενα στις αναφορές Αγγελή και στη συνέχεια θα ερευνηθούν όσα καταγγέλλει από την πλευρά της η κ. Τουλουπάκη σε βάρος του αντεισαγγελέα.
Η εισαγγελέας Διαφθοράς, στην αναφορά που είχε καταθέσει στα τέλη Ιανουαρίου φέρεται να eπιβεβαιώνει, πως πράγματι οι Αμερικάνοι είχαν αναφερθεί στην ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία πολιτικού προσώπου  από την Ελλάδα, το οποίο ελέγχεται για εμπλοκή στην υπόθεση της Novartis.