Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Μισό Αγγελή - μισό Τουλουπάκη;

Φουντώνουν οι ψίθυροι στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης, που κάνουν λόγο για πρωτοφανή νομική ακροβασία της Εισαγγελίας ΑΠ, εάν αληθεύει βέβαια ότι, ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Δ. Δασούλας έκανε μισή... αποχή από τη διερεύνηση των αλληλοκαταγγελιών Αγγελή και Τουλουπάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιεισαγγελέας Δ. Δασούλας, στον οποίον αναμένεται να καταθέσει αύριο το πρωί ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Γιάννης Αγγελής, για τα καταγγελόμενα στις αναφορές του περί μεθοδεύσεων και ανικανότητα της κ. Τουλουπάκη στην έρευνα της Novartis, ενώ είχε αναλάβει, να διερευνήσει και το σκέλος των δικών της καταγγελιών, φέρεται ότι, επέλεξε την αποχή από το μέρος της υπόθεσης, που την αφορά.
Κατά τις ίδιες πηγές, παρά το ότι, οι ένθεν και ένθεν καταγγελίες Αγγελή και Τουλουπάκη είναι συναφείς, η εισαγγελέας ΑΠ Ξενη Δημητρίου φέρεται ότι, διαχώρισε την δικογραφία ως προς το σκέλος που αφορά τις καταγγελίες Τουλουπάκη κατά Αγγελή και  το ανέθεσε στον αντιεισαγγελέα ΑΠ Βασίλη Πλιώτα, ενώ τις καταγγελίες Αγγελή κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς το άφησε στα χέρια του κ. Δασούλα.
Ημαρτον...