Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία – Τραυματίας η σύζυγός του




Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και μάλιστα ιδιαίτερα προβεβλημένος στα media

Χειροπέδες σε πασίγνωστο δικηγόρο της Αθήνας πέρασαν οι αστυνομικοί ύστερα από αναφορά ότι η σύζυγός του πιθανότατα έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στις 00:10 της Κυριακής (16/06) μία τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της (με ίδια μέσα) σε νοσοκομείο. Η γυναίκα ήταν σε άσχημη κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από πτώση.

Ένας γιατρός, ωστόσο, φαίνεται ότι αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είναι γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και μάλιστα ιδιαίτερα προβεβλημένος στα media. Στην κατάθεσή της, η γυναίκα ανέφερε ότι τραυματίστηκε από πτώση, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σύζυγό της που μετέπειτα συνελήφθη. Στην αναφορά των γιατρών, πάντως, γίνεται λόγος για πολυτραυματία και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση.
Σε κάθε περίπτωση τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη που θα διαλευκάνει τι πραγματικά συνέβη.