Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Στο ΜΟΕ αύριο η υπόθεση της δολοφονίας και του τεμαχισμού της μικρής Αννυ, που έβρασαν ο πατέρας της και ο φίλος του


Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσει αύριο η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, το Πάσχα του 2015 μέσα στο διαμέρισμα - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.
Πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια ο πατέρας της μικρής, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα) και ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), κατηγορούμενοι ότι, σκότωσαν, τεμάχισαν και έβρασαν τα κομμάτια της μικρής, για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης τους.
Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της 4χρονης, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία έχει καταδικαστεί σε εξαετή κάθειρξη, για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.
Στην απολογία του ο πατέρας της μικρής Άννυ είχε υποστηρίξει ότι, το παιδί του πέθανε από παθολογικά αίτια, ομολογώντας ωστόσο πως το τεμάχιζε για περίπου τρία 24ωρα, κάνοντας χρήση ναρκωτικών.
Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλά διακόπηκε μέχρι σήμερα δύο φορές, γιά κωλύματα των συνηγόρων υπεράσπισης.