Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Με φωτογραφίες και βίντεο σε φυτείες κακάο η απολογία του γιού της αστρολόγου για την κοκαίνη. Τι είπε στην ανακρίτρια

Με φωτογραφίες και βίντεο απολογήθηκε στην 3η ανακρίτρια ναρκωτικών ο 32χρονος γιός της αστρολόγου, ο οποίος κατηγορείται οτι, ταξίδεψε στο Εκουαδόρ, για να συναντήσει εκεί τα υπόλοιπα έξι μέλη του κυκλώματος κοκαίνης και να ελέγξει ιστιοπλοικό σκάφος, που είχαν αγοράσει και προοριζόταν, για τη μεταφορά 382 κιλών κοκαίνης.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιδήποτε σχέση με ναρκωτικά και επέμεινε ότι, ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για μία επιχείρηση με φυτείες κακάο.
Για να πείσει την ανακρίτρια ναρκωτικών και τον εισαγγελέα προσκόμισε φωτογραφίες και βίντεο, που τον έδειχναν να ποζάρει στις φυτείες κακάο. 
Ο γιός της αστρολόγου είπε ακόμη στην απολογία του ότι, στο Εκουαδόρ συνάντησε διάφορα άτομα, που του μίλησαν για μεταφορά ναρκωτικών και μετέφερε τις συζητήσεις αυτές στον 63χρονο, που του είπε να απομακρυνθεί απο τη δουλειά αυτή, γιατί είναι επικίνδυνη.
Στις απολογίες τους και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ο 63χρονος έμπορος και ο 41χρονος Αλβανός αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τη μεταφορά κοκαίνης.