Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπλεγμένος και σε στοιχήματα ο Μακρής!


Και στον χώρο του στοιχήματος αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές τα κίνητρα της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή και κατ΄επέκταση τον άνθρωπο, που ζήτησε το συμβόλαιο θανάτου του 46χρονου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., πληροφορίες, που μιλάνε, για εμπλοκή του επιχειρηματία και με τον χώρο του στοιχήματος.
Ανθρωπος, που τον γνώριζε φέρεται να έχει μιλήσει, για εμπλοκή του Γιάννη Μακρή και στον άγριο χώρο του στοιχήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έπαιζε πολύ χοντρό παιχνίδι”.
Οι αστυνομικοί, που διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, δεν αποκλείουν την περίπτωση, η εκτέλεση του να οφείλεται στο γεγονός ότι, δεν τηρήθηκε κάποια συμφωνία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, άνθρωπος που μίλησε στους αστυνομικούς φέρεται να έχει πει ότι, “ενδεχομένως, ο Γιάννης είχε ανοίξει ανεκτέλεστο λογαριασμό με βαρώνους του στοιχήματος”!
Γ΄αυτό το λόγο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, πιστεύοντας ότι, οι τηλεφωνικές του συνομιλίες ίσως αποκαλύψουν στοιχεία, για τη δολοφονία του.
Στο μεταξύ οι αστυνομικοί, που διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, ψάχνοντας τα ίχνη του εκτελεστή του, προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από το “αμαρτωλό” παρελθόν του 46χρονου επιχειρηματία στην Αυστραλία, όπου είχε καταδίκη για υπόθεση ναρκωτικών.
Ωστόσο στο σημείο αυτό υπάρχει μία δικονομική δυσκολία, που προς το παρόν φέρεται ανυπέρβλητη.
Οπως τόνισαν στις “Δικογραφίες” δικαστικές πηγές, μόνον μέσω δικαστικής συνδρομής μπορούν να διαβιαστούν στοιχεία της δικογραφίας του Γιαννη Μακρή από τις Αυστραλιανές δικαστικές Αρχές στην Ελλάδα, γεγονός που προυποθέτει, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ακόμη και κατ΄αγνώστων για τη δολοφονία του, προκειμένου το σχετικό αίτημα να υποβληθεί από τον αρμόδιο ανακριτή, όπως ορίζει η Δικονομία.
Κάτι τετοιο όμως, δεν έχει γίνει ακόμη, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της Προανάκρισης και η δικογραφία δεν έχει φτάσει στον εισαγγελέα.