Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ριχάρδος στις "Δικογραφίες": "Δεν φταίω εγώ.."

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Δεν έχω σχέση με το παράνομο κύκλωμα χρυσού. Δεν έκανα τίποτα παράνομο και θα αποδειχτεί".
Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του τηλεσταρ ενεχειροδανειστή Ριχάρδου στις "Δικογραφίες", μόλις βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας Διαφθοράς κ. Μπελδέκα, από την οποία ζήτησε και πήρε νεα προθεσμία, γιά να προετοιμάσει την απολογία του.
Η απουσία σε δικαστήριο επαρχιακής πόλης του εκ των συνηγόρων του, Αλέξη Κούγια, ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος, γιά τον οποίον ο κατηγορούμενος Ριχάρδος, που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης του χρυσού θα απολογηθεί τελικά την Κυριακή στις 10.30 το πρωί.
Ανήσυχος και ταραγμένος έξω από το ανακριτικό γραφείο είπε ότι, δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες, για τις οποίες καλείται να απολογηθεί.
"Συνεργαζόμουνα νόμιμα με τους Τούρκους, που είναι κατηγορούμενοι. Εστελνα μεγάλες ποσότητες χρυσού με το λεωφορεί, αλλά όλα ήταν με παραστατικά. Μόλις έρθουν τα παραστατικά και τα στοιχεία, που αποδεικνύουν τη νομιμότητα των ενεργειών μου, θα τελειώσει όλο αυτό", είπε.
Λίγα λεπτά αργότερα ο αστυνομικός, που τον συνόδευε, του πέρασε χειροπέδες στα χέρια.
Ηταν η ώρα της αποχώρησης για την κλούβα.
Ο τηλεσταρ έκρυψε τις χειροπέδες μέσα στα μανίκια του και ακολούθησε τους αστυνομικούς, που τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, που τον μετέφερε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος, όπου θα κρατηθεί μέχρι την απολογία του.