Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

"Δεν σκότωσα, αλλά τεμάχισα την Αννυ"!

Προσδοκώντας να γλυτώσει τα ισόβια, για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρονης Άννυ, με το να  απαλλαγεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και να καταδικαστεί μόνον για περιύβριση νεκρού, ο πατέρας της  Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα), ισχυρίστηκε ότι, δεν σκότωσε, αλλά τεμάχισε το παιδί του!

Αυτό τον δρόμο ακολούθησε σήμερα, που ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό, ο Βούλγαρος κατηγορούμενος Σάββα, που δικάζεται μαζί με τον ομοεθνή φίλο του  Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), κατηγορούμενοι ότι, σκότωσαν, τεμάχισαν και έβρασαν τα κομμάτια της μικρής, για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης τους.

Στο ίδιο εδώλιο και η μητέρα της μικρής Δήμητρα Μπορίσοβα, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για έκθεση ανηλίκου, σε εξαετή κάθειρξη με ανασταλτικό αποτέλεσμα, γι΄αυτό και είναι ελεύθερη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο οι γονείς της Δήμητρας,  που μεγάλωσαν την μικρή μέχρι την ηλικία των 3,5 χρόνων, υποστήριξαν ότι,  έμαθαν για την εξαφάνιση της εγγονής τους Άννυ και γιά τη δολοφονία της από την τηλεόραση.
Όπως είπαν, δεν είχαν αντιληφθεί όμως πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Γιά τη βεβαιότητα ότι ο γιός της και πατέρας της Άννυ δεν δολοφονησε το παιδί του, κατέθεσε η μητέρα του Σάββα.
Στο δικαστήριο κατεθεσε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρισκόταν η μητέρα της Άννυ και κατηγορουμένη στην υπόθεση, όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της.
«Η κατηγορούμενη ήταν εξαντλημένη, ήθελε να αυτοκτονήσει. Είδα μια γυναίκα διαλυμένη, καταρρακωμένη. Εξέφρασε τον πόνο της με το κλάμα και την απελπισία της, είπε ο μάρτυρας.
Το δικαστήριο θα συνεχίσει για τις 6 Δεκεμβρίου 2018, με την κατάθεση του προισταμένου της Ιατροδικαστικής Υπερασίας Νικόλαου Καρακούκη, ο οποίος στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καθηλώσει τους πάντες, ισχυριζόμενος ότι, η τετράχρονη τεμαχίστηκε ζωντανή!