Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γυναίκα μάρτυρας - κλειδί εξιχνιάζει τη δολοφονία του Γερμανού

Οι "Δικογραφίες" αποκάλυψαν πριν από λίγο στο "Μαζί σου" και στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι:

Μιά γυναίκα έγινε το... κλειδί, που οδήγησε τις έρευνες Αστυνομίας και Δικαιοσύνης στη σύλληψη της 40χρονης πρώην συντρόφου του 55χρονου Γερμανού και του εραστή της, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του, πριν απο 9 μήνες στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Δικογραφιών”, πρόκειται για μία κάτοικο της περιοχής, φίλη του ζεύγους των κατηγορουμένων, η οποία μέχρι τώρα φέρεται ότι, τους παρείχε άλλοθι.
Η γυναίκα αυτή φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι, είχε καταθέσει ψευδώς, όταν είχε κληθεί στην προανάκριση, για την υπόθεση του Γερμανού, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος την ώρα, που πήγαινε για κυνήγι σε κοντινή περιοχή του χωριού του.
Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς, που διενεργούσαν τη έρευνα, πως η 40χρονη πρώην σύντροφος του Γερμανού και ο φίλος της, την ώρα της δολοφονίας του, βρίσκονταν 25 χιλιόμετρα μακριά.
Αυτό το έκαναν, σύμφωνα με την δικαστική και τη αστυνομική έρευνα, επειδή ο ιατροδικαστής, που έκανε τη νεκροψία στο Γερμανό, είχε δώσει την ακριβή ώρα θανάτου του.
Απο την παρακολούθηση και την καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων, που από την αρχή είχαν θεωρηθεί ύποπτοι, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, η φιλη αυτή του ζεύγους, κάτι έκρυβε!
Σε συνδιασμό με άλλα στοιχεία της έρευνας, αστυνομικοί και εισαγγελέας κατέληξαν ότι, η γυναίκα αυτή είναι το κλειδί, που “δένει” τα στοιχεία της υπόθεσης.
Ετσι, χτες το πρωί η μάρτυρας κλήθηκε και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας, παρουσία και του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χ. Λακαφώση.
Μπροστά στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες ότι, “λύγισε”.
Ισως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι, είναι μια γυναίκα θεοσεβουμενη και το γεγονός αυτό, όπως ακτιμούν δικαστικές πηγές, προφανώς την έκανε να μιλήσει και να παραδεχτεί ότι, δέχτηκε να κανει αυτό, που της ζήτησαν οι κατγορούμενοι, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι, με αυτό το τρόπο συμμετείχε στην συγκάλυψη τους.
Με βαση την κατάθεση της και όλο το υπόλοιπο αποδεικτικό υλικό, που ειχαν συγκεντρώσει οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχες, ο εισαγγελεας Χαρ. Λακαφώσης άσκησε ποινική δίωξη εναντίον της 46χρονης και του φίλου της, για ανθρωποκτονία από προθεση και ηθική αυτουργία στην πραξη.
Κρατούνται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, που θα απολογηθούν, ενω ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία εναντίον της μάρτυρα, για όσα είχε πει στην πρώτη κατάθεση της στην Αστυνομία.