Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μητέρα Μάριου: «Στον μόνο που είχα εμπιστοσύνη ήταν ο δολοφόνος του…».

«Στον μόνο που είχα εμπιστοσύνη ήταν ο δολοφόνος του…».
Συγκλονιστικές κουβέντες της 72χρονης μητέρας του Μάριου, που περιέγραψε στο δικαστήριο της αγωνιώδεις προσπάθειες, που έκανε, για να βρει το γιό της και για να συγκεντρώσει το ποσό που της ζητούσαν οι απαγωγείς, εκμεταλευόμενοι τον
«Πιστεύω ότι έβαλαν το παιδί νεκρό στο πορτ παγκάζ …Ζητούσα να του μιλήσω και μου έλεγαν είναι μακριά. Με πίεζαν να μαζέψω τα χρήματα . Ήξεραν την περιουσιακή μου κατάσταση…». 
Για την υπόθεση έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα:
O επί χρόνια «οικογενειακός φίλος» Πέτρος Μιχαλεάκος σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. 
H σύζυγός του Βούλα Σιούταλου, στην οποία επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.
O Αναστάσιος Μπασαντής, στον οποίο επιβλήθηκε η ποινή 6 χρόνων με αναστολή, για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης. 
Ο Αριστείδης Κορέντιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων, με τριετή αναστολή, για την ένταξη σε συμμορία προς διάπραξη κακουργήματος. 
Τα αδέλφια Γεράσιμος και Βασίλης Ταμπακάκης, σε ποινές φυλάκισης 3 και 2 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται ότι, συμμετείχαν στην απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοχαράκη.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου.