Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εκλογές σήμερα για δικαστές και εισαγγελείς


Ψηφίζουν σήμερα δικαστές και εισαγγελείς, για την εκλογή των διοικήσεων τους στα Πρωτοδικεία και Εφετεία Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και στις Εισγγελίες Πρωτοδικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Στο Πρωτοδικείο της Αθηνας διεκδικούν το χρίσμα οι πρόεδροι Πρωτοδικών Ειρήνη Κατινίωτη, Γιώργος Γρίβας, Ιωάννα Κουκουράκη και Δημήτρης Σκουτέρης.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η... μάχη θα κριθεί μεταξύ δύο υποψηφίων, καθώς διεκδικούν τη θέση οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και Βαγγέλης Ιωαννίδης, ενώ και στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας δύο είναι οι υποψήφιοι για το χρίσμα του προισταμένου, που θα “παιχτεί” μεταξύ των εισαγγελέων εφετών Παντελή Στραγάλη και Γιάννη Μωραιτάκη.
Πιό βατά τα πράγματα για τη θέση του προέδρου της διοίκησης του Εφετείου, όπου μοναδικός διεκδικητής εμφανίζεται να είναι ο πρόεδρος Εφετών Κώστας Σταμαδιάνος.
Στο Πρωτοδικείο Πειραιά μοναδικός υποψήφιος ο πρόεδρος Ιωάννης Μαλούχος, ενώ για τη διοίκηση του Εφετείου ενδιαφέρονται οι πρόεδροι εφετών Αντώνης Πλακίδας και Δήμητρα Τσουτσάνη.