Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Απαντήσεις από τον ιατροδικαστή για το Ζακ. Υπάρχει υλικό από κάμερες στο κατάστημα;



Ο ιατροδικαστής κ.Καλόγριας αναμένεται να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου του 33χρονου, που έπεσε νεκρός, μετά την εισβολή του στο κοσμηματοπωλείο, στην Ομόνοια και τον ξυλοδαρμό του απο τον ιδιοκτήτη και ένα ακόμη άτομο.

Είναι πολλά τα ερωτήματα, που περιμένουν απάντηση απο την ιατροδικαστική έκθεση, που αναμένεται από αύριο, οπότε θα γίνει η νεκροψία και η νεκροτομή.

Απαντήσεις επίσης αναμένονται από την εργαστηριακή έρευνα της Αστυνομίας, που θα καταδείξει, εάν ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν υπό την επήρεια ουσιών, όταν μπήκε στο κατάστημα.

Το αποδεικτικό υλικό, που υπάρχει στη δικογραφία είναι δεκάδες καταθέσεις ατόμων, που βρίσκονταν στο σημείο και στα γύρω καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μάρτυρες στις περιγραφές τους αναφέρονται σε όσα έγιναν από τη στιγμή, που ο 33χρονος σε κατάσταση αμόκ, προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα, χτυπώντας με τον πυροσβεστήρα και σπάζοντας τη βιτρινα.

Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, μάρτυρας ο οποίος να περιγράφει πως εισήλθε ο 33χρονος στο κοσμηματοπωλείο.
 Κατά τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει υλικό από κάμερες στο κατάστημα.
Και αυτό είναι περίεργο...
Ο συνήγορος του κοσμηματοπώλη Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είπε στις “Δικογραφίες” ότι, ο πελάτης του βγήκε για λίγο, γιά να παρει εφημερίδα και αυτή τη στιγμή πρέπει να εκμεταλεύτηκε ο 33χρονος, για να μπει.
Η πόρτα έχει ένα ειδικό σύστημα, που κλειδώνει αυτόματα και δεν μπόρεσε να βγει.
Με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να προσπαθήσει να διαφύγει σπάζοντας τις τζαμαρίες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Εάν ο θάνατος του ήταν αποτέλεσμα του τραυματισμού του από τα κοψίματα από τα τζάμια ή του ξυλοδαρμού του, ενω κειτόταν αιμόφυρτος, θα φανεί απο την έκθεση του ιατροδικαστή.