Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

"Μίλησαν" και τα τηλέφωνα για τη δολοφονία του Γερμανού


Οι νόμιμες υποκλοπές των τηλεφωνικών συνομιλιών της 46χρονης και του εραστή της, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην αρχή της εξιχνίασης της της στυγερής δολοφονίας του 55χρονου Γερμανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κατέγραφαν τις συνομιλίες, πρόσεξαν ότι, η 46χρονη και ο φίλος της άρχισαν συμπεριφέρονται διαφορετικά και να συνομιλούν με κωδικούς, όταν κατάλαβαν ότι, θεωρούνται ύποπτοι.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν τα βλέμματα στραμμένα στην πρώην σύντροφο του Γερμανού, με την οποία, αν και είχε χωρίσει διατηρούσαν σχέσεις.
Ο 55χρονος Γερμανός, ο οποίος έμενε για χρόνια στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας βρέθηκε δολοφονημένος την ώρα που πήγαινε για κυνήγι σε κοντινή περιοχή του χωριού του. Όλοι τον περιέγραφαν ως φιλήσυχο άνθρωπο και μάλιστα η πρώην γυναίκα του ήταν εκείνη η οποία δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές, καθώς όπως είχε ισχυριστεί «δεν απαντούσε στο τηλέφωνο».
Οι αρχικές εκδοχές ότι, πιθανόν να πυροβολήθηκε από άλλους κυνηγούς, δεν στοιχειοθετήθηκαν, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυπτε, πως το θύμα είχε χτυπηθεί δύο φορές από την πλάτη και μάλιστα από απόσταση 2 μέτρων.
Η μαρτυρία της φίλης τους, που παραδέχτηκε ότι, της ζήτησαν να τους προσφερει άλλοθι, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι, απουσίαζαν 25 χιλιόμετρα μακριά, το κρίσιμο τρίωρο κοντα στο χρονικό σημείο, που έγινε η δολοφονια, ήταν ο κρίκος, που ένωσε την αλυσίδα των αποδεικτικών στοιχείων και οδήγησε στη σύλληψη τους.