Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Δικαστής ΑΠ:"Δεν είπα άει στο διάολο"

Περιπολικο δεν ήρθε στον Αρειο Πάγο, για να συλλαβει τους δικαστές, όπως ζητησε νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντιπούλου, η οποία υπερασπίζεται το Γεωργιανό Λασα Σουσανασβίλι, την έκδοση του οποιου ζητάνε οι Γαλλικες Δικαστικες Αρχες.
Η κ. Κωνσταντοπούλου υπέβαλλε αίτημα εξαίρεσης του δικαστηριου και αυτη την ωρα αναπτύσσει τα επιχειρήματα της προκαλωντας πανδαιμόνιο στην δικαστικη αιθουσα.
Μεταξυ αλλων ισχυρίζεται ότι,
παρεμποδίστηκε το δικαίωμα του κατηγορούμενου στην υπεράσπιση και τόνισε: "Εκμεταλευομενοι το γεγονος οτι απουσίαζα σε ανειλημένη πολιτικη υποχρέωση, η οποια σας ειχε γνωστοποιηθει εγγράφως και ενω ο κατηγορούμενος παρουσίασε προβλημα και ζητησε να κληθει γιατρος, κωφευσατε. Η συμπεριφορα σας ηταν ακραια, μπροστα στην οποια και η Ιερα Εξεταση ωχρια, γιατι ενω ακομη και ο διασωστης του ΕΚΑΒ Αθανασιος Γριβας σας διαβεβαιωσε οτι η υπερταση, που εμφάνισε ηταν κρίσιμη για τη ζωη του, κανατε ανάκριση στον κατηγορουμενο και τον ρωταγατε ποτε εχει ασθενησει ξανα".
Και συνέχισε η Ζωη Κωνσταντοπουλου: 
"Αδιαφορήσατε για τη ζωη του κατηγορουμενου και επιχειρήσατε με αναισθησια να σκοτωσετε και το δικηγορο του, ο οποιος παρουσιασε επισης υπερταση".
Και συμπληρωσε: "Προσπαθειτε να εξοντωσετε, να εξουδετερώσετε τη φυσικη παρουσια των των συνηγορων του για να μεινει ανυπεράσπιστος".
Νωρίτερα υπηρξε νεα ενταση, οταν καταγγέλθηκε απο τη συνηγορο κ. Κωνσταντοπουλου οτι, η εκ δεξιων δικαστης κ. Περιστεράκη, οταν συναντηθηκαν εξω απο το γραφειο του προέδρου του ΑΠ της ειπε "αει στο διάολο".
Η δικαστης εξεμάνη και εδωσε ενα σημείωμα στον προεδρο, γεγονος που προκαλεσε εκρηξη της κ. Κωνσταντοπουλου, που κατηγγειλε το δικαστηριο και ζητησε να δημοσιοποιηθει  το σημειωμα.
Εκνευρισμενος ο προεδρος Γ. Παπανδρεου εδειξε δημοσια το σημειωμα της δικαστη κ. Περιστεράκη, που έγραφε: "Δεν ειπα τιποτα".