Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η... μυστηριώδης άγνωστη, που δώρισε το φλουρί της στον υπάλληλο της Εισαγγελίας Εφετών!

Μεγάλωσε ο... γρίφος με το... χαμένο φλουρί της Βασιλόπιτας, της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας, καθώς μία απρόβλεπτη αποκάλυψη,  προκάλεσε μεγαλύτερο μυστήριο!
Σήμερα το πρωί, βρέθηκε στο γραφείο υπαλλήλου της Εισαγγελίας Εφετών, ένα μικρό πακετάκι, που περιείχε τυλιγμένο σε φύλλο ημερολογίου και κλεισμένο με ένα τεράστιο συνδετήρα, το χαμένο νόμισμα, που άγνωστος ή άγνωστη είχε αφήσει.
Εκπληκτος ο υπάλληλος της Εισαγγελίας (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομα του),  άρχισε να αναζητά τον άγνωστο, με την τόση γενναιοδωρία, καθώς κάθε φλουρί, αντιστοιχούσε σε δύο μέρες άδεια, μετ΄αποδοχών.
Οι σκέψεις περί μυστηριώδους... θαυμάστριας, έπεσαν στο κενό, καθώς και οι δύο γυναίκες, συνάδελφοι του, που κέρδισαν, τα είχαν τα φλουριά τους.
Επικράτησαν πιό... πεζές σκέψεις, που δείχνουν ως υπαίτιου του ανέλπιστου δώρου, κάποιον ή κάποια εισαγγελέα, που έδωσε το νόμισμα στον υπάλληλο της Εισαγγελάς, για να μην χαθεί η διήμερη άδεια, που ούτως ή άλλως αφορούσε μόνον υπαλλήλους και όχι εισαγγελείς...