Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ... Κ(Λ)ΟΠΥ... ΡΑΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΙΤ...

ΣΥναδελφοι του dikastiko.gr, οταν αντιγραφετε αποκλειστικες ειδησεις απο τις "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ", καλο θα ηταν να αναγραφεται την πηγη της ειδησης.

 το απαιτει ο σεβασμος στη δεοντολογια, καθως  «Verba volant, scripta manent» , δηλαδη "τα λογια πετουν, τα γραπτά μενουν".

κατι που διαπιστωνεται απολυτα και αδιαμφισβητητα, ημερολογιακα, καθως η αναρτηση των "Δικογραφιων", έγινε στις 22.1.2020 και του Dikastiko.gr σημερα, 26.1.2020, δηλαδη τέσσερεις μερες αργοτερα!


ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Αποχή Αγγελή από τη δίκη Αμβρόσιου στον Αρειο Πάγο

Αποχή δήλωσε ο αντεισαγγελέας ΑΠ Γιάννης Αγγελής, από την δίκη του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων, που θα γίνει στον Αρειο Πάγο, στις 28 Ιανουαρίου, έναν περίπου χρόνο μετά την καταδίκη του, για υποκίνηση σε βία και ρητορική μίσους εναντίον της κοινότητας Loatkid.
Ο κ. Αγγελής αυτοεξαιρέθηκε, προκειμένου, να μην εγερθούν εναντίον του υπόνοιες μεροληψίας, καθώς ο Μητροπολίτης τον ειχε στεφανώσει με τη σύζυγό του, η οποία είναι επίσης δικαστική λειτουργός.
Επιπλέον και ο πεθερός του αντεισαγγελέα ΑΠ ήταν ανώτατος δικαστικός λειτουργός, ο οποίος άμα τη συνταξιοδότηση του, χειροτονήθηκε ιερέας.
Τη θέση του κ. Αγγελή στην έδρα θα καλύψει ο συνάδελφος του, αντεισαγγελέας ΑΠ Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Γιατί απέχει ο αντεισαγγελέας Αγγελής από τη δίκη του Αμβρόσιου στον Αρειο Πάγο